Skrevet av Knut Kuvås Brevik
mandag 19. mars 2012 21:50

Johannes Thignes Bø
Etter å ha gjort reint bord under junior NM i skiskyting, var det langrennsspesialistene som skulle få føle på kapasiteten til Johannes Thignes Bø under junior NM i langrenn.

[Stort bilde]
Før junior NM var det Sindre Bjørnestad Skar som utpeket seg som den store favoritten i klassen M 19/20. Bjørnestad Skar har tidligere i år gjort det veldig godt under junior VM i Tyrkia, og i fjor ble han juniorverdensmester i estiske Ötepeä. Men på lørdagens 10 km skøyting klarte ingen av spesialistene å henge på Thignes Bø, som vant med hele 31 sekunder foran Sindre Bjørnestad Skar.

Under stafetten skulle det også vise seg å bli en duell mellom Bjørnestad Skar og Johannes Thignes Bø. Bjørnestad Skar gikk ut sju sekunder bak Bø, som hadde fått stafettpinnen fra Håvard Gutubø Bogetveit som forrige helg var med på å vinne kretsstafetten i skiskyting for Sogn og Fjordane sammen med Johannes Thignes Bø. Selv om Bjørnestad Skar prøvde fra start av var det ingen som kunne true Bø på sisteetappen, og Johannes Thignes Bø kunne gå Sogn og Fjordane inn til seier.

Møter seniorene til helga.
Etter en imponerende sesong trodde mange at Johannes Thignes Bø skulle få prøve seg under verdenscupavslutningen i Khanty-Mansyisk. Slik ble det ikke, men på onsdag er muligheten for å matche seg mot seniorene der igjen for Johannes Thignes Bø. Da starter nemlig NM for senior på Saupstad Skisenter i Trondheim.

Les mer om Johannes Thignes Bø sine langrennsprestasjoner på langrenn.com

 

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert mandag 19. mars 2012 22:28
 

Følg oss på Facebook.com/skiskyting

Mest lest i det siste

walls
Trygve skrev på Trygves Walls
846 dager siden
friends
1004 dager siden
friends
1040 dager siden
profile
Anne Katrine Tønset lastet opp et nytt profilbilde
1040 dager siden
profile
sigbjørn mykland lastet opp et nytt profilbilde
1047 dager siden
wall
1076 dager siden
wall
1076 dager siden

Grupper