Skrevet av Eivind Hagen
tirsdag 24. april 2012 20:39

Chrisan Döring
Tysk skiskytterenthusiast Christian Döring, som lenge har fulgt norsk skiskyting, bestemte seg for å dele ut et stipend til unge lovende løpere under NM i Trondheim.

24-åringen ønsker å støtte tre kvinnelige skiskyttere, som har markert seg denne sesongen og tidligere - og som ikke er på landslaget denne sesongen (2011/12). Et stipend på 10.000 norske kroner går hver til:

  • Marie Nørstebø (Svene IL)
  • Kristin Sandeggen (Alvdal IL)
  • Lene Berg Ådlandsvik (Sørskogbygda IL)

Alle har prestert på jevnt høyt nivå og virker som spennende løpere å følge med. Samtidig har de gitt uttrykk at de ønsker å satse fullt på idretten sin.

Christian Döring har selv vært sommerskiskytter (cross-running og skyting) og kom som beste plassering på en 3.plass i det tyske mesterskapet i junior-klassen, samtidig som han var på tredje plass i sammenlagtcupen i Tyskland.
Etter at han har sluttet som aktiv selv håper han at han kan støtte et ungt talent på veien opp. Stipendet gir litt økonomisk støtte, men skal også vise at prestasjonene til personen som står bak resultatene blir lagt merke til.
Stipendet går til kvinnelige norske skiskyttere, for laget er ikke like sterkt på kvinnesiden som hos herrene. Tross alt gjør jentene en god jobb.
Döring har allerede delt ut et stipend på 10.000 kr hver til Kaia Wøien Nicolaisen og Karoline Birkeland i 2009. Nicolaisen vant bl.a. etterpå medaljer i jvm og EM, Birkeland har markert seg i NC.

Stipendet ble gitt til de tre unge skiskytterne under NM in Trondheim, der juniorene også hadde sin finale i fellesstarten.

Stipend
Se stort bilde

Kommentarer (0)

Skriv kommentar

mindre tekstfelt | større tekstfelt

busy
Sist oppdatert tirsdag 24. april 2012 20:54
 

Følg oss på Facebook.com/skiskyting

Mest lest i det siste

walls
Trygve skrev på Trygves Walls
847 dager siden
friends
1005 dager siden
friends
1042 dager siden
profile
Anne Katrine Tønset lastet opp et nytt profilbilde
1042 dager siden
profile
sigbjørn mykland lastet opp et nytt profilbilde
1048 dager siden
wall
1077 dager siden
wall
1077 dager siden

Grupper